Tuinen in Stijl - Landschapstuin

Landschapstuin

Een lage beukenhaag aan de straatkant zorgt ervoor dat de voortuin mooi omsloten wordt en dat de woning zichtbaar blijft. Via de toegangspoort vertrekt een pad dat door de woning tot in de achtertuin loopt. Op het einde van dit pad maakt een houten poort de overgang naar de achterliggende weide waar de geitjes hun plekje hebben gekregen. In zowel de voor- als achtertuin bevinden zich groenblijvende massieven, gevarieerde haagstructuren en een aantal pastelkleurige bloemencombinaties om de rustige, landelijke sfeer op te fleuren. Voor de verharding en constructies werd gekozen voor natuurlijke materialen: roodbruine kleiklinkers en grijze kasseien voor de oprit en paadjes, arduinen tegels voor het terras en een houten post&rail afsluiting voor de weide. Deze tuin staat helemaal ten dienste van de groene omgeving waarin de eeuwenoude eiken bomenrij, samen met de woning en tuin pareltjes zijn in het landschap.

Locatie: Geel
Fotografie: Sarah Van Hove en Tuinen in Stijl
Realisatie: klant

   {terug naar realisaties}