tuindromenboek

Tuinen in Stijl - Groenblijvende tuin

Groenblijvende tuin

Heel veel groen en weinig kleur, dat was de wens van deze klanten. Groenstructuren van Japanse hulst, Portugese laurierkers en blauwe hulst steken deze renovatiewoning in een groen kleedje. Door verschillende soorten te gebruiken zijn diverse groentinten aanwezig waardoor er voldoende variatie is. Een meerstammige Parrotia en lage siergrassen zorgen voor een speelse en spontane toets.

Locatie: Geel
Fotografie: Tuinen in Stijl
Realisatie: Anton Ceelen

"Vanaf het begin hadden we al een goed gevoel over jouw aanpak en manier van werken. Bij de bespreking van het beplantingsplan was het heel fijn om via de laptop foto’s te zien van de planten die je gekozen had. Op die manier was het makkelijker om in te beelden hoe de tuin eruit zou gaan zien. Het definitieve dossier waarmee we zelf aan de slag konden gaan, was heel duidelijk en gedetailleerd. Handig om te weten was ook dat wanneer het toch ergens mis zou gaan, jij altijd telefonisch bereikbaar bent om te helpen.

Enkele jaren later, nu alles al even heeft kunnen groeien en bloeien, begint er steeds meer leven in de tuin te komen. De organische vormen in de tuin komen heel goed tot hun recht en de bomen beginnen schaduw te geven op aangename plekken in de tuin. De stijl is ook echt top! Gras, hier en daar groenmassieven, kleuren in de zijkanten, een meerstammig boompje in het terras, niet te veel hoekjes en kantjes, maar wel eenvoud, rustgevend, onderhoudsvriendelijk en stijlvol! Wij zijn zeer tevreden! "

Anton en Benny


   {terug naar realisaties}